Η ομιλία του Ανιγκό στους παίκτες του Ολυμπιακού και η επιστροφή του Κανός

Η ομιλία του Ανιγκό στους παίκτες του Ολυμπιακού και η επιστροφή του Κανός

Ο Ζοζέ Ανιγκό αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας της σεζόν αλλά και το πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Σέρτζι Κανός.

Τη χαμένη του αυτοπεποίθηση πρέπει να βρει ο Ολυμπιακός και να πάρει νίκες στα επόμενα ματς σύμφωνα με τον Ζοζέ Ανιγκό.

Ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης στον Σέρτζι Κανός για τον οποίο τόνισε πως θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στα «μαλακά» Ρεάλ και Παρτιζάν παρά το μυθικό ξύλο της Μαδρίτης (vid)

Όσα είπε ο Ανιγκό στην Cosmote TV:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες: «Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, αρχίζεις να σκέφτεσαι το τι πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα για να τελειώσει αυτή η χρονιά και να αρχίσει η επόμενη. Η ομάδα σκέφτεται πως πρέπει να τελειώσει την σεζόν με έναν κανονικό τρόπο, όσο καλύτερα μπορεί. Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στη συνέχεια να δούμε πως θα ξανακάνουμε την αρχή μας».

Για το τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα: «Αυτό που είπα και στη συζήτηση που είχα με τους παίκτες, είναι πως βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας. Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από νίκες και αυτό συζητήσαμε, πως πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τελειώσουμε την σεζόν με έναν καλό τρόπο. Όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να είσαι πολύ δυνατός πνευματικά.

Να έχεις δυνατό μυαλό και καθαρή σκέψη. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας, γιατί όπως είναι λογικό μετά από τις ήττες η αυτοπεποίθηση χάνεται. Έχουμε σαν κίνητρο τις νίκες για να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη».

Για το ματς με τον Βόλο: «Αυτό που πρέπει να κάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Πρέπει να νικήσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη η κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Πρέπει να δείξουμε δύναμη και να κάνουμε αυτό που ο Ολυμπιακός ξέρει. Να κερδίσουμε το ματς. Ξέρουμε πως οι συνθήκες με έχουν φέρει σε αυτή τη θέση. Ήρθα για να αναλάβω τις ομάδες των ακαδημιών και ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με την δουλειά μου γιατί είχαμε φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Είναι πολύ πιθανό να πάρουν όλες οι ομάδες το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα πως θα καθόμουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο επειδή έχω πολύ δυνατό και σκληρό χαρακτήρα, θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους παίκτες τη δύναμη που ακόμα πιστεύω πως έχω, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να κάνουμε αυτό που πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για τον Κανός: «Ναι, ο Κανός θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φυσικά, έλειπε για μεγάλο διάστημα και δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι, όμως είναι πάρα πολύ θετικό το γεγονός της επιστροφής του. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος θα μας βοηθήσει ακόμα και ψυχολογικά. Γιατί αυτό είναι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα. Δε μπορούμε να βασιζόμαστε στην επιστροφή ενός παίκτη, αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα να σηκώσουμε κεφάλι και να αντιμετωπίσουμε με κουράγιο τα επόμενα παιχνίδια. Και το πρώτο βήμα είναι να νικήσουμε την Κυριακή τον Βόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ