Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ με κορυφαίο τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού μέσα στην Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας του μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, κερδίζοντας με 3-0 και επιβεβαιώνοντας ότι φέτος άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα που του έκλεψαν στα δικαστήρια. Κορυφαίος του Δικέφαλου ήταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Πασχαλάκης: Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Με πολλές εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μάτος: Είχε κάποια θέματα ανασταλτικά στην πλευρά του μετά την είσοδο του Μυστακίδη, αλλά βρήκε τα πατήματά του όσο περνούσε το ματς και έβγαλε και την ασίστ στο τρίτο γκολ.

Βιεϊρίνια: Ήταν μια μέτρια μέρα για τον αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος και πάλι όμως είχε θετική παρουσία, καθώς βγάζει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι του.

Βαρέλα: Γι’ ακόμη ένα ματς ήταν σταθερός και καθάρισε πολλές φάσεις, χωρίς να κάνει κάποιο λάθος. Φέτος είναι ο κορυφαίος της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Ήταν καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και απέφυγε τα λάθη που έκανε τον τελευταίο καιρό. Έκανε καλή δουλειά απέναντι στους αντιπάλους του.

Μαουρίσιο: Ήταν ο καλύτερος της μεσαίας γραμμής του Δικέφαλου. Μοίρασε σωστά το παιχνίδι, και όταν ανέβασε την απόδοσή του, ανέβηκε μαζί του και όλη η ομάδα.

Κάνιας: Ήταν μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα που αγωνίστηκε και εκτός ρυθμού στο διάστημα που ο Παναθηναϊκός πίεσε τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημίχρονο.

Πέλκας: Δεν έπιασε τοπ απόδοση, αλλά έβγαλε άλλη μια εξαιρετική ασίστ στη συνεργασία που είχε με τον Πρίγιοβιτς στο δεύτερο γκολ του Δικέφαλου.

Μπίσεσβαρ: Και αυτός έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια. Πολλές φορές όταν ξεκινάει βασικός δεν πιάνει την απόδοση που μπορεί, αντίθετα ως αλλαγή κάνει καλύτερα ματς!

Μακ: Μέτρια μέρα και για τον Σλοβάκο, ο οποίος αν ήταν πιο ομαδικός στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να δώσει μια ασίστ για γκολ, αλλά προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση.

Πρίγιοβιτς: Ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ καθώς έβαλε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδα με τα οποία ο Δικέφαλος καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ελ Καντουρί: Δε βρήκε ρυθμό στο διάστημα που έπαιξε και δε φάνηκε ιδιαίτερα.

Λημνιός: Έδωσε φρεσκάδα και ταχύτητα στη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟΚ και από δική του προσπάθεια ξεκίνησε το 3ο γκολ της ομάδας.

Σάκχοφ: Έπαιξε λιγότερο από όλους, αλλά σχεδόν με το που μπήκε στο παιχνίδι πέτυχε το 3ο γκολ του Δικέφαλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ