Πρίγιοβιτς: «Θέλω τον τίτλο του πρώτου σκόρερ»

Πρίγιοβιτς: «Θέλω τον τίτλο του πρώτου σκόρερ»

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, αλλά και στη μάχη με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με 3-0.

Ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των «ασπρόμαυρων», έφτασε τα 17 γκολ και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επίσης πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

«Θέλω την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Μπήκα με κίνητρο και έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και κόντρα στον Πλατανιά», τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα ντέρμπι. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιο αποτελεσματικοί, σκοράραμε κι άλλα γκολ και κάναμε πράξη τον στόχο μας να φύγουμε με νίκη από τη Λεωφόρο και να κλείσουμε το πρωτάθλημα με νίκη και κόντρα στον Πλατανιά».

Για το τι άλλαξε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: «Είπαμε να αλλάξουμε τις προσωπικές μονομαχίες, δεν μπήκαμε καλά, αποφασισμένα, αυτό το διορθώσαμε, γίναμε πιο αποτελεσματικοί και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη μάχη του πρώτου σκόρερ με τον Ανσαριφάρντ: «Κάθε επιθετικός θέλει να είναι ο τοπ σκόρερ όπου και αν αγωνίζεται. Είναι αυτονόητο να θέλω την πρώτη θέση. Μπήκα με κίνητρο και έχω ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και κόντρα στον Πλατανιά»

Για το παιχνίδι που απομένει με τον Πλατανιά, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου: «Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε με νίκες. Είναι πολύ ισχυρό το κίνητρο. Θα δώσουμε το 110% για να το πετύχουμε. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσουμε με νίκες, ας κερδίσουμε τον Πλατανιά και έπειτα έχουμε μέρες να δούμε τον τελικό με την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ