Έτσι θα κατέβουν στη Λεωφόρο για το ματς… τίτλου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Έτσι θα κατέβουν στη Λεωφόρο για το ματς… τίτλου Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Αναλυτικά τα τελευταία νέα και οι πιθανές ενδεκάδες για τους δυο διεκδικητές τίτλου.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συγκρούονται στη Λεωφόρο σήμερα στις 20:00 το απόγευμα για την 7η αγωνιστική των Play-Offs της Super League σε ένα ματς που θα κρίνει και τον πρωταθλητή για τη σεζόν 2022-23.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Χάμες Ροντρίγκες προπονείται στη Μαδρίτη (pic)

Όσον αφορά πάντως, το αγωνιστικό πλάνο των δυο τεχνικών, οι «πράσινοι» ψάχνουν για δυο αποτελέσματα, είτε την ισοπαλία είτε τη νίκη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει αποστολή με όλους τους διαθέσιμους εντός.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, το «τριφύλλι» με αυτά τα δεδομένα, θα παίξει με τον Μπρινιόλι στο τέρμα, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον ενώ στα μπακ θα είναι οι, Κώτσιρας και Χουάνκαρ. Στο κέντρο θα παίξουν οι Πέρεθ, Κουρμπέλης και Τσέριν ενώ στην επίθεση οι, Παλάσιος και Μπερνάρ αναμένεται να πλαισιώσουν τον Σπόραρ.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Γκάνεα είναι εδώ και καιρό εκτός για το «τριφύλλι».

Στα της ΑΕΚ, σύμφωνα με την αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε ο Μιλάντ Μοχαμάντι στα μπακ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός φυσικά είναι τόσο ο Σέρχιο Αραούχο, όσο και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για την Ένωση που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστεί να κυνηγήσει τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πριν τον τίτλο.

Γνωρίζοντας αυτά λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παίξουν πιο επιθετικά, με τερματοφύλακα τον Αθανασιάδη, στα μπακ θα αγωνιστούν οι Χατζισαφί και Ρότα, στο κέντρο θα βρίσκονται οι, Σιμάνσκι και Πινέδα μπροστά του, εξτρέμ θα είναι οι, Γκατσίνοβιτς και Ελίασον ενώ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία θα βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι ισόβαθμοι στην κορυφή του πρωταθλήματος με 75 βαθμούς με το «τριφύλλι» ωστόσο να προηγείται στην ισοβαθμία, γιατί τερμάτισε πρώτο στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ