Κουτσιαύτης: «Επρεπε να αποβληθούν Μουκουντί και Βίντα»

Κουτσιαύτης: «Επρεπε να αποβληθούν Μουκουντί και Βίντα»

Τι είπε για τη φάση του Μπερνάντ με τον Ρότα.

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ (0-0) σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην αθλητική εκπομπή του OPEN «Τotal Football», θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Μουκουντί και Βίντα.

Οσον αφορά στη φάση του Μπερνάντ με τον Ρότα, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης τόνισε ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα, επισημαίνοντας ότι το μαρκάρισμά του δεν ήταν για κόκκινη.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Άρης 3-2: Ροντέο στην Τούμπα και νικητής ο ΠΑΟΚ με ανατροπή

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

«Κίτρινη κάρτα έπρεπε να πάρει ο Μπερνάρ για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα στον Ρότα, την οποία ο διαιτητής δεν έδωσε. Δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα σε αυτή τη φάση, είναι κίτρινη η οποία δεν δόθηκε, όπως και το φάουλ.

Θα έπρεπε να δώσει 2η κίτρινη στον Μουκουντί για φάουλ στον Σπόραρ. Είναι κίτρινη γιατί σταματά μία υποσχόμενη επίθεση. Το ίδιο και στην άλλη φάση που «φωνάζει» ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να δώσει ξανά 2η κίτρινη στον Μουκουντί για φάουλ στον Ιωαννίδη γιατί σταματά υποσχόμενη επίθεση.

Ο διαιτητής έχασε και κάρτες του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ήταν σε κάποια φάση για 2η κίτρινη και αποβολή.

Στο φάουλ του Βίντα στον Τσοκάι, είναι κίτρινη κάρτα, είναι και αυτή και υποσχόμενη επίθεση και θα ήταν επίσης 2η κίτρινη για παίκτη της ΑΕΚ. Θα έπρεπε να αποβληθεί δηλαδή ο αμυντικός της ΑΕΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ