Ολυμπιακός: Ο νέος προπονητής και οι προτάσεις για Κρέσπο και Πεϊσότο

Ολυμπιακός: Ο νέος προπονητής και οι προτάσεις για Κρέσπο και Πεϊσότο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση και της επαφές, ολοκληρώνει τη λίστα του και έχει νέα ονόματα στο κάδρο με Πεϊσότο, Κρέσπο να προτείνονται.

Η απόφαση είναι ειλημμένη. Οι διαδικασίες για την πρόσληψη του νέου προπονητή έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών και των συναντήσεων με τους τεχνικούς που έχουν ξεχωρίσει από τη διοίκηση, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να έχει ίδια άποψη για όλους τους υποψηφίους και για αυτόν τον λόγο είναι δεδομένο ότι θα συναντηθεί μαζί τους πριν πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Ο προπονητής που θα αναλάβει να χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Κάτι εξάλλου που φαίνεται και από τις κινήσεις που γίνονται έως τώρα.

Διαβάστε επίσης: Πολύ καλά νέα για τον Ολυμπιακό: Μποναμάς από την Τουρκία, με Ονιεκούρου

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζενάρο Γκατούζο, για παράδειγμα, αποτελεί μία σοβαρή λύση για τους Πειραιώτες. Όπως δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Άλφρεντ Σρέντερ, έγιναν συζητήσεις μαζί του, ο Ολλανδός ανέλυσε το πλάνο του και τις σκέψεις του για το πώς θα ήθελε να εργαστεί και προσεχώς πως θα υπάρξουν αποφάσεις.

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΣΕΖΑΡ ΠΕΪΣΟΤΟ
Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό το διάστημα στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχουν φτάσει μία σειρά από ονόματα πιθανών προπονητής των ερυθρολεύκων. Για παράδειγμα υπάρχει πληροφορία ότι στους ερυθρόλευκους έχει προταθεί και είναι στη λίστα το όνομα του 42χρονου τεχνικού της Πάκος Φερέιρα, Σέζαρ Πεϊσότο. Ο νεαρός τεχνικός και παλαίμαχος διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει την προπονητική του πορεία εδώ και σχεδόν έξι χρόνια. Έχει προπονήσει έως τώρα Βαρζίμ, Κοΐμπρα, Τσάβες, Μορεϊρένσε ενώ την τελευταία διετία είναι προπονητής της Πάσος Φερέιρα. Και θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους τεχνικούς της νέας γενιάς της Πορτογαλίας. Το συμβόλαιό του με τη νυν ομάδα του λήγει το 2024.

Ο ΚΡΕΣΠΟ ΤΩΝ 5 ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό και το όνομα του Ερνάν Κρέσπο. Ο Αργεντινός κορυφαίος επιθετικός αποφάσισε να την προπονητική το 2014. Εργάστηκε στη δεύτερη ομάδα της Πάρμα και στη Μόντενα, εν συνεχεία ανέλαβε διοικητικό πόστο στους Παρμέντσι, αλλά το 2018 επέστρεψε στους πάγκους και έναν χρόνο μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αργεντίνικης Μπάνφιλντ.

Έναν χρόνο μετά προκάλεσε σοκ. Εγινε προπονητής της  άσημης Ντεφένσα Χουστίθια, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα! Επιτυχία που του έδωσε το εισιτήριο για τη Σάο Πάολο. Και ακόμη έναν τίτλο. Οδήγησε τον βραζιλιάνικο σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Παουλίστα το 2021 και κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή.

Τον Μάρτιο του 2022 κάθισε στον πάγκο της Αλ-Ντουχαΐλ από το Κατάρ, με την οποία επίσης έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους (Qatari Stars Cup: 2022-23, Qatar Cup: 2022-23). Με την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, 5 βαθμούς μακριά τη δεύτερη Αλ-Αραμπί, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με τον Κρέσπο να έχει σχεδόν σίγουρο τον πέμπτο τίτλο του ως προπονητής σε τρίτη συνεχόμενη ομάδα! Και με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος Ιουνίου.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση της ιδανικότερης λύσης για τον πάγκο του. Είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν κι άλλες συναντήσεις, είτε στην Ελλάδα είτε εκτός συνόρων και η οριστική απόφαση για το ποιος θα τρέξει το πρότζεκτ της επόμενης ημέρας θα παρθεί όταν η διοίκηση και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχουν πειστεί. Για το πλάνο, τη φιλοσοφία, τη δουλειά, το επιτελείο κ.α. του νέου τεχνικού. Κάτι που δεν αναμένεται να αργήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ