Δεν ιδρώνει το αυτί τους

Δεν ιδρώνει το αυτί τους

Στιβ Μπένετ και ΕΠΟ συνεχίζουν να αγνοούν τη λογική.

Μπορεί το ντέρμπι-τίτλου της Λεωφόρου να μην έβγαλε πρωταθλητή κάτι που δεν ήταν απίθανο καθώς η ισοπαλία «έπαιζε» δυνατά μεταξύ ΠαναθηναϊκούΑΕΚ, αλλά έβγαλε (πάλι) γκρίνια και αμφισβήτηση για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα του Καμαρά: Ο Ζοσέ Μουρίνιο σκέφτεται τον Μαντί τώρα που…

Αυτό δεν προκάλεσε αίσθηση σε κανέναν καθώς ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ…ΕΠΟ-Μπένετ.

«Αν κάτσω να δω κάποια παιχνίδια μπορούμε να δούμε κάποια πέναλτι που δεν είναι, κάποια φάουλ που δεν είναι. Έπειτα εγώ δεν είμαι εδώ για να λέω ψέματα στον κόσμο. Και ποτέ δε θα το κάνω. Οπότε ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που τους κερδίζει όλους. Κι αν δεν είναι να βγούμε εμείς πρωταθλητές δε θα το αξίζουμε. Λυπάμαι για τα δυο πέναλτι στη Λεωφόρο και ένα άλλο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Και σήμερα ήταν ένας τραυματισμός που δεν το είδαν ούτε στο VAR, τέσσερα άτομα. Όπως θα είδατε δέχτηκε μια αγκωνιά και αν υπάρχει VAR πως δεν μπορεί να το δει κάποιος στο VAR. Σήμερα θα είχαμε τρεις βαθμούς παραπάνω, γιατί σε εκείνο το παιχνίδι κερδίζαμε. Η μνήμη είναι πολύ κοντή. Εγώ έχω μνήμη, θυμάμαι περισσότερο τα ελαττώματα παρά τα μειονεκτήματά μου. Σήμερα μας ακολούθησαν 3-4 χιλιάδες κόσμος. Θέλουμε σεβασμό και επαναλαμβάνω να κερδίσει ο καλύτερος.

Συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να τον έχουν αποβάλλει τον Μουκουντί, αλλά έπρεπε να βγει και ο Μπερνάρ για τη φάση με τον Ρότα και να μείνουμε και οι δύο με δέκα. Εγώ θέλω να παίζουν 50-50. Όχι μειονέκτημα, ούτε πλεονέκτημα. Του Μπερνάρ είναι κόκκινη απευθείας» είπε με έμφαση ο τεχνικός της ΑΕΚ Ματία Αλμέιδα ενώ η ομάδα του συνέχισε στα social media με ανάρτηση:

«Η ΑΕΚ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στη Λεωφόρο, έχασε τεράστιες ευκαιρίες (με κορυφαίες τα δύο δοκάρια του Τσούμπερ) όμως ο Παναθηναϊκός είχε μαζί του, εκτός από την καλή του τύχη, και τον… elite Πορτογάλο διαιτητή που στο 11′ δεν έδωσε ούτε φάουλ όταν ο Μπερνάρ έστειλε στο νοσοκομείο τον Ρότα με χτύπημα στο κεφάλι και ταυτόχρονο τον πάτησε στον αστράγαλο !

Πηγή: In.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ