Σε πρώτο πλάνο ο Άβιλα στον Ολυμπιακό

Σε πρώτο πλάνο ο Άβιλα στον Ολυμπιακό

Ανταγωνισμός παρουσιάζεται για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τον νεαρό επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται, τις τελευταίες ημέρες για τον νεαρό, Άλι Άβιλα (γεννημένος στις 23/09/2003), ωστόσο δεν… παίζει μόνος.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Μεξικάνου βρίσκεται στα μπλοκάκια ομάδων που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Μπέγκου 2-1: Ψυχάρα Μαρία, πέρασε στα ημιτελικά

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Μεξικό, ο άσος της Μοντερέι εμφανίζεται ως στόχος της Εσπανιόλ αλλά και μιας ιταλικής ομάδας, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, πέρα από το υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι Μεξικάνοι αναφέρουν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα πως ο νεαρός επιθετικός χρειάζεται να κάνει το βήμα παραπάνω, εξασφαλίζοντας συμβόλαιο στην Ευρώπη, μιας και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας.

Αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα, καθώς ο Άβιλα έχει πραγματοποιήσει 30 παρουσίες με τη φανέλα της ομάδας του, σκοράροντας 6 τέρματα, τη στιγμή μάλιστα που αποτελεί και επιλογή για την Εθνική Ελπίδων της χώρας του.

Δεν αποκλείεται να δουμε τον νεαρό να προχωρά και να έρθει στην Ελλάδα, με τα ξένα μέσα να γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Πηγή: talentabout.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ