Ανιγκό: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν – Ο Ολυμπιακός πάντα δίνει το 100%»

Ανιγκό: «Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν – Ο Ολυμπιακός πάντα δίνει το 100%»

Όσα δήλωσε ο Ζοσέ Ανιγκό για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην Opap Arena και τα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη (03/05, 20:00) για την 7η αγωνιστική των playoffs, με τους «ερυθρόλευκους» να προέρχονται από το ξέσπασμα απέναντι στον Βόλο και το 5-0.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Ζοσέ Ανιγκό, μίλησε για το παιχνίδι με την «Ένωση», το γεγονός πως ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει μέσα στην Opap Arena και τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει όλα τα παιχνίδια που απομένουν με στόχο τη νίκη, χωρίς να ενδιαφέρεται για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στο τέλος.

Διαβάστε επίσης: Επαθαν «αμνησία» οι μάρτυρες για την εισβολή με όπλο του Σαββίδη στην Τούμπα – Και τελικά ένοχος και αθώος

Όσα είπε ο Ανιγκό στην Cosmote TV:

Για το πόσο βοηθάει την προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ η νίκη επί του Βόλου:

«Ήταν σημαντικό για μας να βρούμε ξανά τον δρόμο για τις νίκες και φυσικά αυτό μας βοηθάει για την προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού. Ωστόσο παραμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί είναι ένα ντέρμπι. Για πολλούς λόγους είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει στο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό και το χρησιμοποιούμε στην προετοιμασία για να εξηγήσουμε στους παίκτες πως είναι δυνατόν, πως μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να κερδίσουμε εκεί. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και κανείς δε μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Αν υπάρχει μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα αυτή είναι ο Ολυμπιακός και αυτό αποδεικνύεται από τους τίτλους, τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές και όλες τις επιτυχίες του. Επομένως όταν μιλάμε για έναν τέτοιο σύλλογο δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορεί να καταφέρει να νικήσει οπουδήποτε. Την τελευταία φορά που νικήσαμε εκεί ήμουν μαζί με τον προηγούμενο προπονητή, τον Μίτσελ και πραγματικά είχαμε εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το ίδιο πρέπει να σκεφτόμαστε και τώρα».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει ρυθμιστής στη μάχη για τον τίτλο:

«Εμείς θα παίξουμε στο 100% όλα μας τα παιχνίδια. Από τη στιγμή που δεν θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν και ανεξάρτητα με το ποια ομάδα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός πάντα θα δίνει το 100%».

Για το αν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών:

«Απέναντι στο Βόλο είχαμε και επιστροφές. Είδαμε ποδοσφαιριστές που είχαμε καιρό να δούμε. Εκτός από τον Πασχαλάκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και κάποιους παίκτες που προέρχονται από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως είναι κουρασμένοι, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ