Τερζής: «Θέλουμε καλές εμφανίσεις με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Τερζής: «Θέλουμε καλές εμφανίσεις με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός του Άρη έδειξε ικανοποιημένος τόσο με τη νίκη των «κίτρινων» επί του Βόλου όσο και με το ευρωπαϊκό εισιτήριο που πήρε και μαθηματικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης κέρδισε με 4-2 στο «Βικελίδης» το Βόλο για την 8η αγωνιστική των Play – Offs της Super League και πήρε και μαθηματικά… εισιτήριο Ευρώπης για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αλμέιδα: «Κερδίζεις άμα βάζεις γκολ»

Ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, και παράλληλα ανέφερε πως στόχος τώρα είναι δυο καλές εμφανίσεις ακόμα, με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη: 

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά τη νίκη επί του Βόλου: «Θέλαμε να τελειώσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, για πρώτη φορά ο Άρης βγαίνει 5 σερί χρόνια στην Ευρώπη και είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει αρκετή κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, μένουν δύο ματς και θέλουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει, είχαμε δύο στιγμές αδράνειας στα γκολ που δεχθήκαμε γκολ αλλά επιθετικά κάναμε καλή δουλειά».

Για τον στόχο του Άρη στα δύο τελευταία παιχνίδια: «Και με την ΑΕΚ στο γήπεδό μας και με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ