Άρης: Με Γκρέι κόντρα στον Βόλο

Άρης: Με Γκρέι κόντρα στον Βόλο

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι, επιστρέφει στο βασικό σχήμα, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Καμαρά στο σημερινό (3/5, 20.00) παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η επιστροφή του Αντρέ Γκρέι στο βασικό σχήμα μετά από πέντε αγωνιστικές, είναι το σημείο αναφοράς στις αποφάσεις του Τόλη Τερζή, για τον σημερινό (3/5, 20.00) εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Ο Τζαμαϊκανός φορ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Καμαρά.

Ο Τόλης Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τον Κουέστα κάτω από την εστία. Ο Εμπακατά θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού στο αριστερό, ενώ ο Πίρσμαν θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Οι Ετέμπο, Νταμπό και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Ματέο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Γκρέι στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Ρουπ, Οντουμπάζιο, Ενκουλού, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ