Παναθηναϊκός : Τα… βρόντηξε ο προπονητής τερματοφυλάκων των «πρασίνων»!

Παναθηναϊκός : Τα… βρόντηξε ο προπονητής τερματοφυλάκων των «πρασίνων»!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστα Παγανιά, να αποχωρεί από το σύλλογο, καθώς δεν άντεχε άλλο την κατάσταση που επικρατούσε.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά και την τρίτη αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε για οφειλές στον Γενς Βέμερ και σαν να μην έφτανε πλέον έχουν αρχίσει και οι αποχωρήσεις από την ομάδα!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του «Τριφυλλιού», Κώστας Παγανιάς, δεν άντεξε την κατάσταση που επικρατούσε στο σύλλογο και αποχώρησε, συνεχίζοντας την καριέρα του στην εθνική Ταΐβάν, η οποία του είχε καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση.

Ο Έλληνας προπονητής βρισκόταν στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι, έκανε υπομονή για αρκετό καιρό, ωστόσο ακόμα και αυτή εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα σήμερα (30/4) να χαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του.

Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες στο Κορωπί έλεγαν τα καλύτερα για τον Παγανιά στον οποίο άλλωστε «χρεώνεται» σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη αγωνιστική άνοδος του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ