Super League: Η προτελευταία ζαριά για την παραμονή ή τον υποβιβασμό (pic)

Super League: Η προτελευταία ζαριά για την παραμονή ή τον υποβιβασμό (pic)

Δυο στροφές πριν τελειώσουν τα Play-Out τρεις ομάδες μάχονται σίγουρα για την παραμονή τους. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά.

Σε… τεντωμένο σχοινί βαδίζουν τα Play-Out της Super League με τρεις ομάδες να μάχονται σίγουρα για μία θέση που θα τους οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία. Η σημερινή 6η αγωνιστική λοιπόν που είναι και η προτελευταία θα μας δώσει μια καλύτερη εικόνα για τη μάχη του υποβιβασμού και της σωτηρίας.

Διαβάστε επίσης: ΜακΚίσικ: «Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά»

Ξεχωρίζει το Λαμία – Λεβαδειακός

Η Λαμία λοιπόν υποδέχεται εντός έδρας τον Λεβαδειακό (20:00 όλα τα ματς) στο ματς της χρονιάς ίσως, και αυτό γιατί οι Φθιώτες έχουν αυτή τη στιγμή 27 βαθμούς όντας 2 θέσεις πριν το τέλος, με την ομάδα της Λιβαδειάς να είναι στους 24 και να ψάχνει για το διπλό που θα της δώσει αρκετές ελπίδες σωτηρίας αλλιώς η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Από την άλλη αν η Λαμία νικήσει θα πάει στο… μαξιλαράκι των 30 βαθμών και τότε θα είναι με το… ένα πόδι στην παραμονή εντός Super League.

Ο αδιάφορος ΟΦΗ και ο Ιωνικός που «καίγεται»

Το άλλο ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ του ΟΦΗ και του Ιωνικού στην Κρήτη με τους Νικαιώτες να «καίγονται» για βαθμούς και τους Κρητικούς να είναι αδιάφοροι. Η μεν ομάδα του Γρηγόριου αυτή τη στιγμή είναι προτελευταία με 25 βαθμούς και θέλει κι αυτή νίκη οπωσδήποτε για… να καβαλήσει τη Λαμία σε περίπτωση ήττας της, και να έχει αυτή το πάνω χέρι. Από την άλλη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα για τον Ιωνικό δεν… κάνει κι αυτό γιατί δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Θυμίζουμε πως η Λαμία έχει 27 βαθμούς και ο Ιωνικός 25 (στην τελευταία αγωνιστική παίζουν μαζί).

Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι 1ος στη βαθμολογία των Play-Out με 37 βαθμούς και στην ουσία δεν έχει τόσο μεγάλο κίνητρο όσο ο αντίπαλός του σήμερα οπότε θα παίξει χωρίς άγχος.

Τα άλλα ματς

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει στην έδρα του με τον Αστέρα Τρίπολης με τις δυο ομάδες να απέχουν 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και επί της ουσίας να είναι με το ενάμισι πόδι στην παραμονή στην κατηγορία δυο στροφές πριν αυτό τελειώσει. Ακόμα και μία ισοπαλία τους… κάνει.

Τέλος, ο Ατρόμητος που έχει 34 βαθμούς (2ος στην ειδική βαθμολογία) και είναι αδιάφορος,  υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό που ισοβαθμεί με ΠΑΣ και Αστέρα στους 30 βαθμούς. Επίσης μια ισοπαλία θα έφερνε τους Αγρινιώτες πολύ πολύ κοντά στην παραμονή στην κατηγορία…

Λαμία, Ιωνικός και Λεβαδειακός συνεπώς βρίσκονται στην… κόψη του ξυραφιού!

Η Βαθμολογία των Play-out

Η τελευταία αγωνιστική στις 13/5 (20:00 όλα τα ματς):

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός – Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ