AEK : Ο Μπακάκης τα έχει 100

AEK : Ο Μπακάκης τα έχει 100

Ο Μιχάλης Μπακάκης με την συμμετοχή του απέναντι στην Κέρκυρα, έφτασε τις 100 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης, σε μια χρονιά που κάνει... θαύματα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης, έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Κέρκυρα για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το «πολυεργαλείο» της Ένωσης, που έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής, ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως δεξί εξτρέμ, διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και μοιάζει ακούραστος. Η επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, ήρθε ως επιστέγασμα στην εξαιρετική του σεζόν.

Από τη σεζόν 2014-15 κατά την οποία η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη Football League, ο Μπακάκης έχει ζήσει όλη την πορεία από την άνοδο μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague. Η τελευταία μάλιστα, συνδυάστηκε και με τις 100 συμμετοχές του ιδίου.

Μόνο τη φετινή σεζόν έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 5 στο κύπελλο, 10 στο Europa League (8 στους ομίλους και 2 στα προκριματικά) και 2 στα προκριματικά του Champions League.

Σε αυτά, έχει αγωνιστεί 14 φορές ως δεξί μπακ, 11 ως αριστερό μπακ, 9 φορές έχει βρεθεί στο κέντρο της άμυνας, 3 φορές έχει αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και 1 φορά ως αμυντικό χαφ.

Έχει προσφέρει 3 ασίστ στους συμπαίκτες του, ενώ αρκετές φορές έχει δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Η συνεισφορά του όμως στα μετόπισθεν, είναι αυτή που τον έχει καθιερώσει και στην ΑΕΚ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επιλογή που έκαναν το Καλοκαίρι του 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ