Sold out η «OPAP Arena» για τη Φιέστα της ΑΕΚ

Sold out η «OPAP Arena» για τη Φιέστα της ΑΕΚ

Απόλυτη τρέλα και παροξυσμός για τους φίλους της ΑΕΚ που μέσα σε λίγα λεπτά εξάντλησαν τα εισιτήρια για το μεγάλο αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Βόλο.

Η ΑΕΚ ζει το απόλυτο ποδοσφαιρικό παραμύθι. Όλοι κινούνται σε ρυθμούς φιέστας και η «Αγιά Σοφιά» θα φλέγεται μέσα και έξω το βράδυ της Κυριακής.

Στον αγώνα κόντρα στο Βόλο η ΑΕΚ χρειάζεται ένα βαθμό για να σφραγίσει το πρωτάθλημα. Οι πάντες στον οργανισμό της «Ένωσης» ζουν και αναπνέουν για το ματς απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, ένα παιχνίδι που αναμένεται να γραφτεί στην ιστορία.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στο ΝΒΑ: «Μετακομίζει» στην Καλιφόρνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

Οι πανηγυρισμοί των φίλων της ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας, έξω από την έδρα της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την αναχώρηση της «Ένωσης» από τη Θεσσαλονίκη και την υποδοχή της ΑΕΚ στο «Βενιζέλος» από τους χιλιάδες φιλάθλους ήταν μόνο η αρχή από ότι πρόκειται να επακολουθήσει την Κυριακή.

Εισιτήρια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα πλέον… Στην «OPAP Arena» δεν θα πέφτει καρφίτσα και ακόμη και έξω από το γήπεδο της «Ένωσης», θα βρίσκονται όσοι Αεκτζήδες δεν μπόρεσαν να είναι μέσα.

Ένα πραγματικό πάρτι θα στηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη Φιέστα και όλοι θα βρίσκονται εκεί για αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ