«Επαφές του Ολυμπιακού με τον Μοντέλα»

«Επαφές του Ολυμπιακού με τον Μοντέλα»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος φέτος βρίσκεται στον πάγκο της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τους Ιταλούς να μπλέκουν τους Ερυθρόλευκους με τον Βιντσέντσο Μοντέλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στον πάγκο της τουρκικής, Αντάνα Ντεμίρσπορ. Στην ομάδα που αγωνίζεται ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο 49χρονος τεχνικός διανύει τον δεύτερο χρόνο του στην τούρκικη ομάδα, με την Αντάνα Ντεμίρσπορ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν και να βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 60 βαθμούς. Οκτώ πίσω από την τρίτη Μπεσίκτας. Ο Ιταλός, ο οποίος είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Αντάνα Ντεμίρσπορ, παρότι η διοίκηση του τούρκικου συλλόγου κάνει προσπάθειες να τον μεταπείσει.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του είναι ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, να βρίσκονται σε επαφές. Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνεται από τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι όπως είχαν τονίσει πριν από λίγες εβδομάδες, βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς προπονητές και το αμέσως επόμενο διάστημα θα λάβουν την τελική τους απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ