Μαρινάκης σε ΚΕΔ: «Elite διαιτητές την Κυριακή ή…»

Μαρινάκης σε ΚΕΔ: «Elite διαιτητές την Κυριακή ή…»

Με επιστολή του προς ΕΠΟ και ΚΕΔ, ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζει πως η Λίγκα θεωρεί αυτονόητο τον ορισμό Elite διαιτητών στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Επιστολή προς ΕΠΟ και ΚΕΔ απέστειλε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενόψει των ορισμών των διαιτητών για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της Λίγκας τονίζει πως είναι αυτονόητος ο ορισμός Elite διαιτητών ή διαιτητών πρώτης κατηγορίας που θα προέρχονται όμως από τα έξι κορυφαία πρωτάθλημα, σε διαφορετική περίπτωση επισημαίνει πως αυτό «θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης: «Επαφές του Ολυμπιακού με τον Μοντέλα»

Η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ