Μπαμ από τον Ντέμη: Και η ΑΕΚ είχε covid πριν από τον Παναθηναϊκό (vid)

Μπαμ από τον Ντέμη: Και η ΑΕΚ είχε covid πριν από τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε πως η ΑΕΚ είχε κρούσματα covid πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την αποκάλυψη πως είχε πληροφορίες ότι η ΑΕΚ είχε κρούσματα κορωνοϊού πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε επίσης τα όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας και ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει κανονισμός σχετικά με τα φαινόμενα covid.

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Χουάνγκ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό το περιστατικό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, του Νάρεϊ. Το πρόβλημα του δεν είναι κάτι που είχε μείνει από τον covid; Θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί. Θα έπρεπε και η ΑΕΚ να είχε κάνει κάτι, όταν είχε covid και τουλάχιστον έτσι είμαι πληροφορημένος για πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως και η ΑΕΚ δεν έκανε κάτι γιατί δεν υπήρχε κανονισμός ώστε να πάρει αναβολή. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. 100%. Έχουμε δει πολλά σκληρά περιστατικά να συμβαίνουν στο γήπεδο. Συμφωνώ στο 90% με τον Ιβάν. Συμπάσχω και μαζί του και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Monday Football της NOVA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ