Ο Παναθηναϊκός ως «σκαλοπάτι» ποδοσφαιριστών!

Ο Παναθηναϊκός ως «σκαλοπάτι» ποδοσφαιριστών!

Το πλάνο των Πιεμπονγκσάντ, Ζάχαβι, Γκραντ για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά και η αξιοποίηση των ακαδημιών του Ισραηλινού μεγαλοατζέντη σε Αφρική και Λ. Αμερική!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό να «δένει» με επαγγελματικά συμβόλαια τους νέους του ποδοσφαιριστές. Με σκοπό να μην χαθούν και να αξιοποιηθούν αναλόγως μόλις (και εάν) περάσει η μπόρα της διοικητικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διότι τεράστιο ενδιαφέρον για τους πιτσιρικάδες των Πρασίνων, που διέπρεψαν φέτος σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, παρουσιάζει και το επενδυτικό σχήμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Καθώς το επιτελείο του Ταϊλανδού επενδυτή, προεξάρχουσας της ομάδας του Πίνι Ζαχάβι, έχουν μεγάλα σχέδια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Και όχι μόνον αυτούς…

Οι υποψήφιοι επενδυτές επιθυμούν να κάνουν τον Παναθηναϊκό «creating, developing και selling club». Δηλαδή ομάδα που θα «παράγει» ποδοσφαιριστές, θα τους εξελίξεις και θα τους ανεβάζει επίπεδο και εν συνεχεία θα τους πουλάει, με υψηλή υπεραξία. Πλάνο για το οποίο ήδη υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση και ξεκάθαρη στόχευση.

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας Πιεμπονγκσάντ είναι να γίνει ο Παναθηναϊκός «σκαλοπάτι» πώλησης ποδοσφαιριστών. Και αυτό δεν αφορά μόνο στους παίκτες που ήδη διαθέτει στο ρόστερ του. Οι νέοι επενδυτές γνωρίζουν πολύ καλά από ποδοσφαιρικές business Και γνωρίζουν πώς θα προκαλέσουν την ανάπτυξη μιας ομάδας. Το έχουν κάνει με τη Μάντσεστερ Σιτι και με την Ρέντινγκ -όπου και εκεί το πρότζεκτ είχε αστική ανάπτυξη-, το κάνουν τώρα στην Οξφόρδη (3η κατηγορία στην Αγγλία), αλλά και με τη βελγική Μουσκρόν! Με τη συνεργασία του Ταϊλανδού, με τον μεγάλο μάνατζερ Πινι Ζάχαβι, να ανοίγει άλλους δρόμους και προοπτικές. Επικερδείς προοπτικές, από την προώθηση ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα Ζάχαβι έχει άκρες σε φυτώρια παικτών στην Αφρική, αλλά και στη Λατινική Αμερική. Η παρουσία του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα δώσει τη δυνατότητα το πρότζεκτ αυτό να προχωρήσει, με τους ποδοσφαιριστές να «διαφημίζονται» μέσω των Πράσινων, να γίνονται γνωστοί στην ευρωπαϊκή αγορά και εν συνεχεία να παίρνουν τον δρόμο τους…

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τη στρατηγική, τις επαφές και τις ειδικές συμφωνίες για να προχωρήσει και να πετύχει το πρότζεκτ, θα τις αναλάβει ο Αβραάμ Γκραντ! Ο Ισραηλινός πρώην προπονητής της Τσέλσι είναι συνεργάτης Ζάχαβι και άνθρωπος εμπιστοσύνης του Παϊρότζ (σ.σ. είχε δουλέψει για ένα διάστημα το 2014 και σε ομάδα συμφερόντων των επενδυτών στην Ταϊλάνδη)! Ένα πρότζεκτ που θεωρείται εξόχως σημαντικό από τους επενδυτές και για αυτόν τον λόγο έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές ακόμη και για πρόσωπα που θα προσληφθούν, με τεχνογνωσία και ικανότητα στην ανάδειξη και βελτίωση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ