Το ξεφτίλισαν Μπαλτάκος-Μπένετ: Στέλνουν τον Ευαγγέλου στην Τούμπα!

Το ξεφτίλισαν Μπαλτάκος-Μπένετ: Στέλνουν τον Ευαγγέλου στην Τούμπα!

Απίθανα πράγματα από τους Μπαλτάκο και Μπένετ, που όρισαν τον Ευαγγέλου στο ματς της 3ης θέσης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ενα είναι σίγουρο: Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα βαρεθείς ποτέ. Και φροντίζουν για αυτό οι Μπαλτάκος και Μπένετ. Που το διασύρουν συνεχώς και με κάθε τρόπο. Τελευταίο παράδειγμα; Ο προκλητικός ορισμός του Ευαγγέλου στον «τελικό» της 3ης θέσης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Σε ένα ματς όπου και θα κρίνει το εισιτήριο του Europa League, οι Μπαλτάκος και Μπένετ ξεφτίλισαν τα πάντα. Στέλνουν στην Τούμπα ένα από τα πιο καλά… εργαλεία. Τον γνωστό και μη εξαιρετέο, Αγγελο Ευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την UEFA: Παίρνουν τον τελικό του Champions League από την Πόλη;

Πρόκειται για μια αδιανόητη πρόκληση από ΚΕΔ και ΕΠΟ, που αποτυγχάνουν για άλλη μια φορά να φέρουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι κάποιον elite διαιτητή.

Στο VAR του αγώνα της Τούμπας θα βρεθεί ο Αντρέ Ναρκίσο, με τον Πορτογάλο να εκτελεί χρέη Video Assistant Referee και στο ΑΕΚ-Άρης 3-0 της κανονικής περιόδου.

Βοηθοί του Αθηναίου διαιτητή στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Από εκεί και πέρα, το ΑΕΚ-Βόλος θα διευθύνει ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς, 4ος ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος, Παπαδάκης.

Τέλος, στη Λεωφόρο και στο Παναθηναϊκός-Άρης θα βρεθεί ο Τζήλος, με τους Απτόσογλου, Καραγκιζόπουλο βοηθούς, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Τσαγκαράκη, Μπουξμπάουμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ