Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 3-3: Φινάλε με ισοπαλία σε ένα χορταστικό ματς στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 3-3: Φινάλε με ισοπαλία σε ένα χορταστικό ματς στη Λιβαδειά!

Σε ένα χορταστικό ματς στην τελευταία αγωνιστική των Play-Out ο Λεβαδειακός που πάει στη Super League 2 του χρόνου, ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά με 3-3.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον -αφού ο Λεβαδειακός είχε πέσει κατηγορία από την περασμένη αγωνιστική- ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος με 3-3 στη Λιβαδειά, με τις δυο ομάδες να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και άγχος και να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Λαμία 2-2: Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Λιβαδειάς ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση της τελευταίας στροφής των Play-Out και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Γιαννιώτα στο 28ο λεπτό. Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση των Ιωαννίνων που ισοφάρισαν την αναμέτρηση με τον Πέδρο Κόντε στο 34′.  Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα έφεραν… τούμπα το ματς με τέρμα του Ροσέρο, όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Τσάπρα (45+2′) με τις δυο ομάδες να κλείνουν το ημίχρονο με το… χορταστικό 2-2.

Στην επανάληψη ο Βρακάς έβαλε ξανά μπροστά τον Λεβαδειακό με 3-2 και γκολ στο 77ο λεπτό  όμως ο ΠΑΣ ισοφάρισε εκ νέου πάλι πολύ γρήγορα, στο 80′ με τον Παμλίδη με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση στο τελικό 3-3.

Ο Λεβαδειακός λοιπόν τερμάτισε τελευταίος με 26 βαθμούς στη σεζόν και αποχαιρέτησε και τυπικά τη Super League την ώρα που οι Γιαννιώτες ήρθαν 3οι στην ειδική βαθμολογία των Play-Out με 34 βαθμούς.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Λιάγας, Βήχος, Παζ, Τσάπρας, Χαμόντ, Μεχί, ΛούαΛούα, Νίκας, Γιαννιώτας, Συμελίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Λόλης, Ράντου, Γκίνο, Παμλίδης, Ριένστρα, Ροσέρο, Κόντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ