Ιωνικός – Λαμία 2-2: Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League

Ιωνικός – Λαμία 2-2: Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League

Ματσάρα στη Νίκαια, με τη Λαμία να επιστέφει από το 2-0, παραμένοντας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απίθανο ματς στη Νίκαια, με τον Τόσιτς να κρατάει στη Super League τη Λαμία (2-2)!

Παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 ο Ιωνικός, στη συνέχεια… αυτοκτόνησε και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Πήρε θέση ο Χουάνγκ – Τι είπε για τη Νάπολι!

Με τη βοήθεια και του κόσμου του, που γέμισε ασφυκτικά το δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, ο Ιωνικός έδειξε να έχει το πάνω χέρι για την παραμονή.

Ωστόσο, η Λαμία έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέφοντας από την… κόλαση του 2-0. Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς την κράτησε στην κατηγορία για έβδομη διαδοχική χρονιά, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον δρόμο για την Super League 2 (μαζί με τον Λεβαδειακό).

Πάνω-κάτω η μπάλα και πολλές οι φάσεις στο θρίλερ της Νίκαιας. Στο 30ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Βαλεριάνος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 1-0.

Το γκολ του Ελευθεριάδη έδωσε φτερά στα πόδια της ομάδας του Γρηγορίου, που διπλασίασε τα τέρματά της στο 37ο λεπτό. Με ένα ασύλληπτο σουτ, ο Κάνιας, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Το σκηνικό όμως άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Λαμία να φέρνει… τούμπα την κατάσταση. Ο Βόκολος φρέσκαρε την ομάδα του (Σαραμαντάς και Τόσιτς αντί Αμπάντα και Μαρτίνεθ) και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 53′. Ο Τσιλούλης γύρισε για τον Νούνιες που με ωραία κίνηση, άδειασε τον Τσιγκρίνσκι και με σουτ νίκησε τον Χουτεσιώτη.

Η Λαμία συνέχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 72′ ήρθε η… λύτρωση. Με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Τόσιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, με την ομάδα της Φθιώτιδας να παραμένει στη Super League.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό (76΄ Λοβέρα), Κάνιας, Φαντιγκά (70΄ Γούλερι), Μασάς (70΄ Σεμπά), Ελευθεριάδης (60΄ Σόουζα), Μάντζης, Σάκιτς

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Αμπάντα (46΄ Σαραμαντάς / 84΄ λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιλούλης (64΄ Ρόμανιτς), Σλίβκα (75΄ Μανούσος), Στάνκο, Μαρτίνεθ (46΄ Τόσιτς), Νούνιες, Μεντίνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ