«Και η Εθνική Σαουδικής Αραβίας για Λουτσέσκου»

«Και η Εθνική Σαουδικής Αραβίας για Λουτσέσκου»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ψηλά στη λίστα για να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός της σαουδαραβικής εθνικής

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει «τελικό» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και πολλούς ενδιαφερόμενους από την Αραβία. Μετά την Αλ Αϊν που τον έχει στη λίστα της μαζί με Γκαγιάρδο και Σρέντερ για αντί-Ρεμπρόφ στο χορό μπήκε και η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας που τον θέλει για ομοσπονδιακό τεχνικό.

Σύμφωνα με την Mz-Mz.net του Ριάντ: «Πληροφορίες επιβεβαίωσαν τις προηγούμενες ώρες ότι υπήρξαν επαφές με τον Ρουμάνο τεχνικό, Ραζβάν Λουτσέσκου, προκειμένου να αναλάβει την εθνική Σαουδικής Αραβίας αντί του Γάλλου, Ερβέ Ρενάρ, που έφυγε για να οδηγήσει την Εθνική Γυναικών της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Λαμία 2-2: Γύρισε από την… κόλαση και έμεινε στη Super League

Να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου είναι μεταξύ των υποψηφιοτήτων για να αναλάβει την ηγεσία της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας αν και ο 54χρονος Ρουμάνος τεχνικός ηγείται αυτή τη στιγμή του ελληνικού συλλόγου ΠΑΟΚ και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας αφού πέρασε από την Αλ Χιλάλ το 2019 και κέρδισε πρωτάθλημα, το AFC Champions League και το King’s Cup πριν φύγει τον Φεβρουάριο του 2021».

Σε κάθε περίπτωση ό,τι είναι να συμβεί με τον Λουτσέσκου θα γίνει μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στις 24 Μαϊου. Ο ΠΑΟΚ κυνηγά την 3η θέση στο πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Η ψυχολογία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προφανώς θα εξαρτηθεί από την έκβαση των δυο… τελικών κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος πάντως φαίνεται πως έχει καλό όνομα στην Αραβία.

Πηγή: in.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ