Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Βογιατζή (pics)

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Βογιατζή (pics)

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή που θα μείνει στη μνήμη των φίλων του «Τριφυλλιού».

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια της ζωής του Γιάννη Βογιατζή σε ηλικία 89 ετών, εξέφρασαν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωνή του σπουδαίου τραγουδιστή θα μείνει για πάντα χαραγμένη σε ολόκληρη την «Πράσινη» οικογένεια, μέσα από τον ύμνο του συλλόγου που είχε τραγουδήσει ο Βογιατζής.

Διαβάστε επίσης: Το φάντασμα της βίας απλώνεται πάνω από τα ευρωπαϊκά γήπεδα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε για τον Βογιατζή: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή, η φωνή του οποίου θα μείνει για πάντα ζωντανή μέσα από τον ύμνο του συλλόγου μας. Αιωνία του η μνήμη».

Από την πλευρά της η «Πράσινη» ΚΑΕ δήλωσε: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Βογιατζή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής, που ερμήνευσε μοναδικά τον ύμνο του Συλλόγου μας, γαλούχησε με τη φωνή του πολλές γενιές Παναθηναϊκών και θα συνεχίσει να μας συγκινεί για πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ