Αποκαλυπτικοί οι Μεξικανοί για ΑΕΚ – Πινέδα: Αυτό είναι το μέλλον του

Αποκαλυπτικοί οι Μεξικανοί για ΑΕΚ – Πινέδα: Αυτό είναι το μέλλον του

Οι Μεξικανοί δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Ορμπελίν Πινέδα και την ΑΕΚ.

Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, ο Μεξικανός άσος έκανε… παπάδες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα κατορθώματά του.

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Δεν περνούν οι μέρες για το Final 4 – Κατάλαβα από νωρίς ότι έχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος»

Το θέμα που εγείρεται πλέον είναι ένα: Θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα ο 27χρονος άσος; Είναι η υπόθεση που «καίει» πιο πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και αναμένεται να τους απασχολήσει με το τέλος της σεζόν.

Ως γνωστόν, ο δανεισμός του Πινέδα στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται και ήδη έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποιες από τις απαιτήσεις της Θέλτα (12 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει).

Στο Μεξικό παρακολουθούν στενά την πορεία του 27χρονου παίκτη και δε σταματούν να ασχολούνται και με το μέλλον του. Νεότερα δημοσιεύματα στη χώρα των Αζτέκων στέκονται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και στο ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης του Πινέδα.

Οι Μεξικανοί θεωρούν πως η Ενωση θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον 27χρονο, που όμως είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Θέλτα και τα ισπανικά γήπεδα.

Παράλληλα, υπογραμμίζουν πως οι δυο πλευρές θα πρέπει να αναζητήσουν νέα φόρμουλα συνεργασίας, έτσι ώστε να μην πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Βίγκο ο Πινέδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ