Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και η αναβάθμιση του ρόστερ ενόψει… Champions League

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και η αναβάθμιση του ρόστερ ενόψει… Champions League

Οι «πράσινοι» κοιτάζουν την επόμενη μέρα και την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Το πρωτάθλημα μπορεί να χάθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά άπαντες γνωρίζουν πως οι «πράσινοι» το πάλεψαν όσο δεν πήγαινε.

Διαβάστε επίσης: Γκαρσία: «Ελπίζω να πάρουμε και το κύπελλο – Μπορώ να κάνω πολλά παραπάνω»

Κομβικός για τη φετινή πορεία του «τριφυλλιού» βέβαια ήταν ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πλέον κοιτάζει την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού» και αυτή έχει ορίζοντα Champions League. To «τριφύλλι» θα κοιτάξει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και νωρίτερα για να είναι έτοιμο για τα προκριματικά.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν 6 με 7 μεταγραφές. Ο Ζέκα ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό ο οποίος θα κοιτάξει στα χαφ να ανανεώσει άμεσα και τον Δημήτρη Κουρμπέλη ώστε μαζί με τον… Κάρλος να ισχυροποιήσει το κέντρο του. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν φυσικά και οι αποδεσμεύσεις παικτών. Ακούγεται πως οι, Σάρλια, Πούγγουρας και Σάντσες δεν είναι σε προτεραιότητα για την παραμονή, ωστόσο δεν αποκλείεται να μείνουν με αναπληρωματικό ρόλο.

Πάντως είναι γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς θέλει να είναι άμεσα το ρόστερ έτοιμο ενόψει της νέας περιόδου για να κάνει και τη σωστή προετοιμασία. Οι «πράσινοι» φέτος θα παλέψουν ώστε να είναι σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης από όπου φυσικά θα προκύψουν μεγάλα έσοδα κάτι που… αναπόφευκτα ενδιαφέρει άπαντες στο σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ