«Ξεμπρόστιασε» τον Μπαλτάκο και ο Αλαφούζος!

«Ξεμπρόστιασε» τον Μπαλτάκο και ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε πυρά κατά του Τάκη Μπαλτάκου και της ΕΠΟ στη συνέντευξη του, για τους τραγικούς χειρισμούς στη διαιτησία, αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα ο Γιάννης Αλαφούζος, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν, έβγαλε στη… φόρα τρομερές αποκαλύψεις τόσο για την ΑΕΚ όσο και για την ΕΠΟ, τον Τάκη Μπαλτάκο, τον Στιβ Μπένετ και όλο το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού τόνισε ότι η Ένωση έκλεψε το πρωτάθλημα, ξεμπρόστιασε και τον Μπαλτάκο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα σε θεσμικό επίπεδο και πως οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και έναν χρόνο έχουν υπαίτιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον Μπένετ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Αλαφούζος με τις δηλώσεις του ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και την επιρροή που έχει η ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος και ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόσο σε ορισμούς, όσο και σε χειρισμούς σαν κι αυτόν που έγινε στην υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, που αλλοίωσε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού έκανε λόγο και για «θαύμα» από την ΚΕΔ με τον ορισμό του Αριστομένη Διαμαντόπουλου στο συγκεκριμένο ματς, που μέσα σε λίγες ώρες πάρθηκε μια απόφαση που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλαφούζου για Μπαλτάκο:

«Εντυπωσιακή η συνομιλία που είχα με τον Μπαλτάκο τη μέρα που έβγαλαν δημοσιογράφοι για τους Πολωνούς διαιτητές αφού μου είπε δεν ήξερε τίποτα. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ 12:00 το πρωί και του το είπα εγώ για πρώτη φορά όταν διάβασα τα σάιτ. Μετά όλος ο χειρισμός ήταν απαράδεκτος και εκ θαύματος διαιτήτευσε ο κύριος Διαμαντόπουλος σαν 4ος. Αυτές οι συγκυρίες κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι».

Η συζήτηση για επαγγελματική διαιτησία έχει πεθάνει, ελπίζω να αναστηθεί. Δεν έχει εφαρμοστεί η ολιστική μελέτη. Η ΕΠΟ είναι βαθιά άρρωστη, ο τρόπος που επιλέγεται ο πρόεδρος είναι λάθος. Οι ΕΠΣ βγαίνουν με δυσκολία και δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα για να επιβιώσουν οι ομάδες.

Δεν υπάρχει θεσμικό επίπεδο. Υπάρχει επίπεδο που υπάρχει εξάρτηση. Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένας κάκιστος συνδυασμός, ο κύριος Μπαλτάκος ήταν Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ακόμα Παναθηναϊκός με τη συμπεριφορά του. Με τον Μπένετ μαζί δημιούργησαν τις συνθήκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ