«Κάτι τρέχει με τον Φαράζ»: Επιμένουν στην Κύπρο για τον Γάλλο winger της ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό

«Κάτι τρέχει με τον Φαράζ»: Επιμένουν στην Κύπρο για τον Γάλλο winger της ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τους Κύπριους, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Ιμάντ Φαράζ - Το who is who του 24χρονου, που φέρεται να βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» στόχαστρο.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται σιγά σιγά και τα μεταγραφικά σενάρια παίρνουν… φωτιά. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν μια σειρά από δημοσιεύματα στην Κύπρο, τα οποία μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ιμάντ Φαράζ της ΑΕΚ Λάρνακας.

Το όνομα του 24χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού είχε γραφτεί και το προηγούμενο διάστημα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, ενώ οι Κύπριοι κατά καιρούς έχουν μπλέξει τον Ιμάντ Φαράζ και με τον Παναθηναϊκό. Στα σημερινά τους δημοσιεύματα, πάντως, αφήνουν στην… απέξω το Τριφύλλι και αναφέρουν ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην πειραϊκή ομάδα ενόψει καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Αιτόρ, ο Μπρινιόλι, ο Ζέκα και οι τέσσερις μεταγραφές του Ιούνη

Ο Ιμάντ Φαράζ έχει γεννηθεί στο Κρόι της Γαλλίας, αλλά έχει ρίζες από το Μαρόκο. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες των Τρικολόρ (U16, U17, U18 και U19), έχοντας συνολικά 18 συμμετοχές και 1 γκολ. Παίζει κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει τόσο στο αριστερό όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 45 συμμετοχές, έχοντας 6 γκολ και 7 ασίστ. Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία παλεύει με τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας στη δεύτερη θέση. Δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας (57 βαθμούς έναντι 59).

Ο Ιμάντ Φαράζ αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας από το καλοκαίρι του 2021, έχοντας συνολικά 75 συμμετοχές, με 9 γκολ και 11 ασίστ. Πριν την ΑΕΚ αγωνιζόταν στο Βέλγιο με την Μουσκρόν, ενώ είναι γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Λιλ. Το συμβόλαιο που έχει με την κυπριακή ομάδα είναι μέχρι το 2025, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 600.000 €. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή ο Ιμάντ Φαράζ βρίσκεται στα… πιτς, λόγω τραυματισμού και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ