«Σε διαπραγματεύσεις με τον Κορδόν ο Ολυμπιακός»

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Κορδόν ο Ολυμπιακός»

Το όνομα του Κορδόν φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο για τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που απασχολεί τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν και τις δυο υποθέσεις, με τη Marca να φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα νέο όνομα.

Οπως τονίζουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, η περίπτωση του Αντόνιο Κορδόν, απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Δεν περνούν οι μέρες για το Final 4 – Κατάλαβα από νωρίς ότι έχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος»

Οι συμπατριώτες του Κορδόν, αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους ερυθρολεύκους, που περιμένει την απάντησή του Ισπανού.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει στο μεταγραφικό liveblog της ηλεκτρονικής της έκδοσης: «Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο Αντόνιο Κορδόν που έφυγε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Μπέτις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αποχώρησή του έγινε κατόπιν δικής του επιθυμίας, θεωρώντας ότι είχε κλείσει ένας κύκλος. Ο Κορδόν περιμένει νέες προκλήσεις που θα μπορούσαν να είναι στον ελληνικό σύλλογο».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κορδόν έχει εργαστεί στη Βιγιαρεάλ (1999-2016), στη Μονακό (2016-2017), στο Εκουαδόρ (2019-2020) και στην Μπέτις (2020-2023).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ