Ντε Λα Μπέγια: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό»

Ντε Λα Μπέγια: «Έμαθα πολλά στον Ολυμπιακό»

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μίλησε στους συμπατριώτες του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους».

Μεγάλη συνέντευξη στην Ισπανία παραχώρησε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο πρώην μπακ των Πειραιωτών, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στη Σοσιεδάδ, τόνισε ότι η περιπέτειά του στην Ελλάδα τον βοήθησε πολύ, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κέρδισε ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και θα είχε μείνει στην Ελλάδα, αν δεν είχε δεχθεί πρόταση από την αγαπημένη του Σοσιεδάδ.

«Εμαθα πολλά από την περιπέτειά μου στην Ελλάδα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς κέρδισα ένα πρωτάθλημα. Είχα τρία χρόνια συμβόλαιο, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν το σκέφτηκα και αμέσως την αποδέχθηκα. Αν ήταν από άλλο σύλλογο δεν θα είχα γυρίσει στην Ισπανία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ντε Λα Μπέγια πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί για 7 σερί χρόνια στην Σοσιεδάδ (2009-2016). Πλέον είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν απομείνει από εκείνη την ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Πέρασα πολλά χρόνια στο ρόστερ της Σοσιεδάδ, αλλά όταν γύρισα από την Ελλάδα είδα πολλά νέα πρόσωπα».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε επίσης στη φετινή πορεία της Σοσιεδάδ, τονίζοντας ότι η βάσκικη ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο μόλις ανέλαβε προπονητής ο Ιμανόλ Αλγκουασίλ. Η Σοσιεδάδ πέτυχε σημαντικές νίκες με τον 46χρονο τεχνικό στο τιμόνι της και πλέον τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να βρίσκεται στην 10η θέση με 46 βαθμούς σε 35 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ