Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτούμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτούμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την ιστορική μέρα των υπογραφών για το νέο γήπεδο του συλλόγου στον Βοτανικό.

Είναι πλέον γεγονός. Το απόγευμα της Παρασκευής (19/9) έπεσαν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και σε 23 μήνες οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Στην ιστορική συνάντηση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι κ.κ Αλαφούζος, Παναγιωτίδης, από τον ερασιτέχνη παρόντες ήταν οι κ.κ Μαλακατές, Βρανόπουλος, ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος στόχος ο Φαν Βέερτ για τον Άρη (vids)

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: 

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε μετά τις υπογραφές: 

«Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν. Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ