«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ο γιος του Ολιβάρες»

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ο γιος του Ολιβάρες»

Όπως αναφέρουν στο Περού, οι τρεις ελληνικές ομάδες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κρίστοφερ Ολιβάρες.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και ήδη οι ομάδες κάνουν τις αναζητήσεις του για παίκτες που θα μπορέσουν τα ενισχύσουν τα ρόστερ τους ενόψει των αγώνων τους για την Ευρώπη, αλλά και για την εκκίνηση της Superleague.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται να έχει μπει στις λίστες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ είναι ο γιος του Πέρσι Ολιβάρες, Κρίστοφερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «elfutbolero» από το Περού, οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με την ομάδα του.

Μάλιστα ο Ολιβάρες κατέχει και ελληνικό διαβατήριο, αφού γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την περίοδο που ο πατέρας του φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ (1997-1999). Κάτι που βοηθά αρκετά αφού σημαίνει πως δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Η Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του Περού με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, μετρώντας έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 16 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τους Περουβιανούς ο Ολιβάρες παρακολουθείται και από πορτογαλικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ