Παναθηναϊκός: Σηκώνει… μανίκια ο Παπαδημητρίου – Ο παίκτης που εξετάζουν στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Σηκώνει… μανίκια ο Παπαδημητρίου – Ο παίκτης που εξετάζουν στο «τριφύλλι»

Μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Παπαδημητρίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του μια περίεργη σεζόν, όπου έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο στο φινάλε δεν τα κατάφερε και είδε την ΑΕΚ να του παίρνει την… μπουκιά από το στόμα.

Οι Πράσινοι δεν χάνουν χρόνο και έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνοντας χθες (20/5) την πρώτη τους σημαντική κίνηση που δεν είναι άλλη από την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να χτίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον νέο Παναθηναϊκό, που θα διεκδικήσει εκ νέου την κορυφή της Superleague.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι αποκτηθούν παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις όπως δεξί μπακ, ένας στόπερ και ένας δημιουργικός μέσος, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν αριστερό οπισθοφύλακα, κάτι που κριθεί βέβαια και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γκάνεα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την… ονοματολογία, ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει τον Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, μια αρκετά δύσκολη περίπτωση. Τέλος, σημαντικό ζήτημα αποτελεί και η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ