Δεληγιαννίδης : «Συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο»

Δεληγιαννίδης : «Συγκεντρώσαμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο»

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή σεζόν από την αρχή μέχρι και το τέλος. Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση που είχαν φέτος.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά έκανε τον δικό του απολογισμό για την χρονιά που φεύγει σε λίγα 24ωρα. «Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκη έτσι ώστε να έχουμε τους περισσότερους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και τι μήνυμα θέλει να στείλει στον κόσμο: «Μπορεί να είχαμε δέκα αγώνες χωρίς κόσμο, αλλά ήταν πάντα δίπλα μας. Είτε ερχόντουσαν έξω από το γήπεδο είτε στις προπονήσεις μας για να μας εμψυχώνουν. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους ευχαριστήσουμε».

Για την ομάδα του Πλατανιά: «Ξέρουμε πως έχει υποβιβαστεί. Το να παίζεις με τον ΠΑΟΚ όμως είναι ένα κίνητρο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ