Χαμός για τον Λιβάι Γκαρσία: «Στο κόλπο και η Μπεσίκτας»

Χαμός για τον Λιβάι Γκαρσία: «Στο κόλπο και η Μπεσίκτας»

Αυξάνονται συνεχώς οι μνηστήρες για τον 25χρονο επιθετικό της ΑΕΚ – Τι γράφουν στην Τουρκία για την Μπεσίκτας και τον Λιβάι Γκαρσία.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Λιβάι Γκαρσία, με τους Τούρκους να επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 25χρονο επιθετικό της ΑΕΚ.

Οπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, το όνομα του Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας, με τους Τούρκους μάλιστα να τονίζουν ότι η Ενωση για να παραχωρήσει τον 25χρονο επιθετικό θέλει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ξεκινά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

«Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα περιμένει 10 εκατ. ευρώ από την πώληση του 25χρονου φορ», έγραψε δημοσιογράφος της Fotomac.

Ενα ακόμα δημοσίευμα για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ο 25χρονος επιθετικός, με τον τελικό του Κυπέλλου να απομένει, έχει καταγράψει συνολικά 36 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, έχοντας 18 γκολ και 6 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα και στην Σκωτία για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται επίσης στις μεταγραφικές λίστες των Σέλτικ, Ντόρτμουντ και Λιλ, με τους μνηστήρες για τον 25χρονο να αυξάνονται συνεχώς και τους Γάλλους να εμφανίζουν ακόμα και την Λιόν ως μια από τις ομάδες που θέλουν τον άσο της Ενωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ