Κούρτιτς: «Είμαι περήφανος για ό,τι έκανα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που φεύγω δεν με κάνει χαρούμενο»

Κούρτιτς: «Είμαι περήφανος για ό,τι έκανα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που φεύγω δεν με κάνει χαρούμενο»

Τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η καριέρα του στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Γιάσμιν Κούρτιτς,

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σλοβένος μέσος αποχαιρέτησε τον κόσμο του Δικεφάλου του βορρά, τονίζοντας πως είναι περήφανος για όσα πέτυχε, αλλά και ότι δεν ήθελε να κλείσει έτσι την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Γιάσμιν Κούρτιτς:

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό».

«Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου.

Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ