Αποκάλυψη-σοκ! Το «δράμα» του Κούρτιτς, ο Αϊτόρ και το «πράσινο» παγκόσμιο ρεκόρ ενόψει…

Αποκάλυψη-σοκ! Το «δράμα» του Κούρτιτς, ο Αϊτόρ και το «πράσινο» παγκόσμιο ρεκόρ ενόψει…

Ο Βασίλης Δεκάρικος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την… μονομαχία των «βασιλιάδων» της άσπρης βούλας…

Αυτά είναι καλό να μην γίνονται κυρίες και κύριοι. Κάπου δηλαδή ώπα… Τι έχει γίνει ρωτάτε; Θα σας ξυπνήσει και πάλι ο Βασίλης ο Δεκάρικος. Ένα δυνατό αποκλειστικό, μια είδηση σοκ, ένα γεμάτο ζουμί ρεπορτάζ από τον κορυφαίο του είδους. Τον άνθρωπο που δοξάζει την δημοσιογραφία, τον άνθρωπο που ξέρει όσα κανείς άλλος, τον άνθρωπο λάστιχο και όλα τα σχετικά για να μην το κουράσω και να μπω άμεσα στο θέμα μας.

Υπάρχει θέμα σοβαρό κυρίες και κύριοι στους κύκλους της Σούπερ Λιγκ. Ναι, ναι, προσέξτε με παρακαλώ. Έξαλλος είναι ο Κούρτιτς και μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ πως είμαστε σε οριακό επίπεδο. Δεν μιλιέται σας λέω ο Σλοβένος μα τα ρούβλια του Ιβάν που τον έχουμε χάσει από τα μέρη μας και μεταξύ μας έχει στεναχωρηθεί σφόδρα και ο φίλος μου ο λαλάκης. Αλλά επανέρχομαι γιατί ξέφυγα.

Διαβάστε επίσης: Το «στοίχημα» του Ματίας Αλμέιδα πάει… ταμείο

Ο Κούρτιτς την φετινή σεζόν είναι άλλος άνθρωπος. Του λείπει αυτή η αίγλη, αυτή η χαρά του ποδοσφαίρου που γνώρισε πέρσι ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο στην καριέρα του που έζησε μόνο εδώ και θέλει να συνεχίσει να ζει. Μα, το πρόβλημα είναι μεγάλο πλέον κυρίες και κύριοι και τα πράγματα είναι πλέον οριακά!

Παρακολουθήστε με παρακαλώ με μεγάλη προσοχή, ζει ένα δράμα ο άνθρωπος. Του λείπε η βούλα, όχι στα Νότια προάστια των χαμουτζήδων. Η άσπρη η βούλα του λείπει! Βλέπετε πέρσι όταν ρωτάγανε τη θέση παίζει ο Κούρτιτς απαντάγαμε στην άσπρη βούλα. Μα, που το έβρισκες που το έχανες αυτό το παιδί, εκεί περίμενε να εκτελέσει το πέναλτι. Μόλις 15 πέναλτι εκτέλεσε πέρσι ο ΠΑΟΚ, ζωή να έχουν! Και φέτος; Μόλις ένα μετά από 7 ολόκληρες αγωνιστικές και λογικό ο Κούρτιτς να είναι έξαλλος.

Το πρόβλημα όμως επιμένω είναι μεγάλο και σύνθετο. Τα έχει πάρει στο κρανίο (sic) ο Σλοβένος με τον πεναλτάκια του Παναθηναϊκού. Τον «πράσινο Κούρτιτς» ντε, τον Αϊτόρ! Ο Ισπανός είναι ματς και πέναλτι φέτος μαζί με τον Παναθηναϊκό που έχει πάρει 5 σε 7 αγωνιστικές και πολύ σωστά έβγαλε και ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν έχει πάρει και άλλα δύο για να έχει και εκεί 7Χ7!

Βλέπετε και ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει γενικότερα πολλά πέναλτι, μόλις 10 πήρε πέρσι και φέτος έχει φτάσει τα μισά. Πέρσι ήταν δευτεραθλητής στα πέναλτι μετά τον ασύλληπτο ΠΑΟΚ φέτος πάει για ρεκόρ. Παγκόσμιο εννοείται, αλλά το θέμα είναι ο Κούρτιτς κυρίες και κύριοι και η ανοικτή κόντρα με τον Αϊτόρ. Θέλει ψυχραιμία και λεπτές κινήσεις για να λυθεί ήρεμα και ειρηνικά το θέμα. Στην τελική ας το λύσουν όπως έκαναν στα γουέστερν. Όποιος εκτελέσει πιο γρήγορα και πιο πολλά πέναλτι νικάει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ