Άρης: MVP της σεζόν από τους φίλους της ομάδας ο Νταρίντα (pic)

Άρης: MVP της σεζόν από τους φίλους της ομάδας ο Νταρίντα (pic)

Ο κόσμος του Άρη επέλεξε τον Βλάντιμιρ Νταρίντα ως τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν για τους Θεσσαλονικείς.

Η σεζόν της Superleague ολοκληρώθηκε, με τον Άρη να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στα πλέι οφ και να παίρνει την πρόκριση για τα προκριματικά του Europa Conference League. Μια σεζόν που οι «κίτρινοι» είχαν αρκετά… σκαμπανεβάσματα.

Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς βρήκαν και νέους πρωταγωνιστές με τους Λουίς Πάλμα και Βλάντιμιρ Νταρίντα να είναι ίσως οι δυο καλύτεροι παίκτες που ξεχώρισαν στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε για το σύνολο του Τόλη Τερζή.

Ο Άρης ζήτησε από τον κόσμο του να ψηφίσει τον MVP της σεζόν και εκείνος ανταποκρίθηκε, δίνοντας την πρώτη θέση στον Νταρίντα, με τον Τσέχο να συγκεντρώνει το 44,1% των ψήφων παρότι έχει στην ομάδα μόλις 4,5 μήνες αφού αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, πρόλαβε να πείσει έχοντας 23 παιχνίδια, με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Πάλμα τον οποίο ψήφισε το 24.5% των συμμετεχόντων. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα κατέγραψε 13 γκολ και οκτώ ασίστ. Τέλος, στην τρίτη θέση ήταν ο Χουλιάν Κουέστα που έκανε επίσης μια εξαιρετική χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ