Απόλυτη συμφωνία στη Λίγκα για επαγγελματική διαιτησία και «ψαλίδι» στην ΕΠΟ

Απόλυτη συμφωνία στη Λίγκα για επαγγελματική διαιτησία και «ψαλίδι» στην ΕΠΟ

Τι συμφώνησαν οι ομάδες στο Δ.Σ. της Λίγκας για την επαγγελματική διαιτησία...

Ως την UEFA σκοπεύει να φτάσει η Super League προκειμένου να προχωρήσει το πλάνο της επαγγελματικής διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έναν νόμο του Κράτους που η ΕΠΟ κάνει πως… δεν καταλαβαίνει, θέλοντας φυσικά να κρατήσει το μοναδικό πράγμα που μοιάζει να την απασχολεί ως Ομοσπονδία.

Στη σημερινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού όλες οι ομάδες συμφώνησαν να προχωρήσουν στις επαφές που επιβάλλονται συμπληρώνοντας μάλιστα πως αν δεν βρεθεί άκρη με την ΕΠΟ, τότε με τη δύναμη που τους δίνει ο μόνος θα απευθυνθούν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την υπόθεση αυτή.

Παράλληλα όλες οι ΠΑΕ συμφώνησαν και σε κάτι ακόμη: Να πέσει στο 1% από το αυθαίρετο 5% (μονομερής απόφαση της ΕΠΟ) το ποσοστό που θα παίρνει η Ομοσπονδία από συμβόλαια παικτών και προπονητών και από μετεγγραφές.

Και ειδικά στις μετεγγραφές μάλιστα να αποδίδεται το 1% μόνο στις πωλήσεις και όχι στις αγορές! Πρόκειται για δύο υποθέσεις που έχουν προχωρήσει επί διοίκησης Μαρινάκη και μοιάζουν κομβικής σημασίας για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Για να εναρμονιστεί η εγχώρια λίγκα με όσα συμβαίνουν στις προηγμένες λίγκες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ