Παναθηναϊκός: Ο πιο μεγάλος φόβος του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο πιο μεγάλος φόβος του Γιοβάνοβιτς

Τα δεδομένα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού αλλάζουν και αυτό είναι που φοβάται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εδώ και λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι Πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει τον νέο τους τεχνικό διευθυντή, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να έχει… σηκώσει μανίκια και μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμούν να κλείσουν άμεσα ορισμένους παίκτες για να είναι έτοιμοι ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να φέρει παίκτες, μπορεί όμως να φέρει και αποχωρήσεις. Κάτι που… φοβίζει τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είναι πιθανό να δει ένα μεγάλο μέρος της μεσαίας του γραμμής να αλλάζει, ειδικά αν αποχαιρετήσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του στον Έλληνα μέσο και περιμένει. Προσφέροντάς του περίπου 600.000 ευρώ ετησίως και κάνοντάς τον έναν από τους πιο καλά αμειβόμενους παίκτες της ομάδας. Η ΑΕΚ έχει παρακολουθήσει τον παίκτη, αλλά η Τράμπζονσπορ είναι εκείνη που φαίνεται πως έχει μπει «σφήνα» αφού προσφέρει 3ετές συμβόλαιο στον 29χρονο με ετήσιες απολαβές το 1 εκατομμύριο ευρώ! Σε υπόθεση που σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες, έως ότου τελειώσει και τυπικά η μετακίνησή του.

Μέσα σε όλο αυτό έρχεται να προστεθεί και η υπόθεση του Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει για οικονομικούς λόγους. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και τη νέα σεζόν, που θα του αποφέρει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Όμως οι Πράσινοι θέλουν να προβούν σε μείωση δίνοντάς του περίπου 1 εκατομμύριο.

Για τον λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός εξετάζει έντονα την υπόθεση του Οντρέι Λινγκρ ο οποίος σύμφωνα με τους Τσέχους έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας καθώς δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το «τριφύλλι» έχει εκφράσει δεδομένα ενδιαφέρον και πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε αν θα είναι ο Τσέχος ο αντικαταστάτης του Μπερνάρντ.

Όλα αυτά λοιπόν προβληματίζουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είναι πιθανό μέσα σε λίγες μέρες να χάσει δύο βασικότατους παίκτες της μεσαίας του γραμμής. Σε μια δύσκολη περίοδο αφού έρχονται τα προκριματικά του Champions League στα οποία δεδομένα ο Παναθηναϊκός θέλει να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ