«Ο Άλεξ Σάντρο είπε όχι στον Ολυμπιακό»

«Ο Άλεξ Σάντρο είπε όχι στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Αλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, αλλά η απάντηση του 32χρονου ήταν αρνητική.

Τον Ολυμπιακό με τον Αλεξ Σάντρο της Γιουβέντους μπλέκουν οι Βραζιλιάνοι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «colunadofla», η Φλαμένγκο ενδιαφέρεται για τον 32χρονο φουλ μπακ, με τον Αλεξ Σάντρο, όμως, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, να βρίσκεται στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ενας από αυτούς, σύμφωνα με τους Λατινοαμερικάνους, είναι ο Ολυμπιακός, με τους Βραζιλιάνους μάλιστα να αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι προσέγγισαν τον έμπειρο άσο, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Οπως και η Λιλ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Ο Αλεξ Σάντρο στην Γιουβέντους από το 2015, αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μεγάλη Κυρία, με την Φλαμένγκο να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Κάπως έτσι οι Λατινοαμερικάνοι αναφέρονται συνεχώς στην περίπτωση του Αλεξ Σάντρο, για τον οποίο, όμως, φέρονται να ενδιαφέρονται αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Τουλάχιστον σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα. Στη λίστα με τους… μνηστήρες του 32χρονου εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Λιλ, φέρονται να βρίσκονται επίσης οι Μαρσέιγ, Σεβίλλη, αλλά και αρκετοί ακόμα σύλλογοι της Γηραιάς Ηπείρου, τους οποίους δεν κατονομάζουν οι Βραζιλιάνοι.

Ο Αλεξ Σάντρο φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές με την Γιουβέντους, έχοντας 2 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 504 συμμετοχές, με 19 γκολ και 50 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ