«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέζαρ Μόντες»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σέζαρ Μόντες»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Εσπανιόλ, Σέζαρ Μόντες.

Την περίπτωση του 26χρονου κεντρικού αμυντικού της Εσπανιόλ, Σέζαρ Μόντες, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας η ιστοσελίδα «soyfutbol» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μεξικανό σέντερ μπακ της Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και θα αναγκαστεί να πουλήσει μια σειρά από ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Μόντες, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να αναφέρουν τον Ολυμπιακό ως έναν από τους ενδιαφερομένους για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ο αποφασισμένος Σλούκας οδηγεί τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα (vids)

Ο Σέζαρ Μόντες στο δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με την Εσπανιόλ, έχοντας μάλιστα και 2 γκολ, ενώ είναι διεθνής με το Μεξικό και μάλιστα ήταν βασικός και στα τρία ματς που έδωσε η εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιου Κύπελλο του Κατάρ. Συνολικά με το Μεξικό έχει 35 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ