Τζάλμα Κάμπος, Μακ ή Πασχαλάκης;

Τζάλμα Κάμπος, Μακ ή Πασχαλάκης;

Ο Τζάλμα Κάμπος, ο Ρόμπερτ Μακ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης διεκδικούν το βραβείο του ΠΑΟΚ για το «Play of the Month» του Απριλίου.

Ασίστ, ντρίπλες, αποκρούσεις. Μικρές στιγμές έμπνευσης, φαντασίας, ποδοσφαιρικής οξυδέρκειας. Στιγμές που αποτελούν το… αλατοπίπερο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

O ΠΑΟΚ και το «nak» όπως κάθε μήνα ψάχνουν να βρουν την πιο εντυπωσιακή από αυτές και καλούν τον κόσμο του Δικέφαλου να επιλέξει την αγαπημένη του φάση, το «Play of the Month» του Απριλίου, ψηφίζοντας μέσα στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Μία εντυπωσιακή ντρίπλα, μία έξοχη ομαδική προσπάθεια και μία απίστευτη επέμβαση θα διεκδικήσουν το βραβείο Play of the Month Απριλίου, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες κόντρα σε Πανιώνιο (δις), Ξάνθη και Παναθηναϊκό.

Η πρώτη ενέργεια ανήκει στον Τζάλμα Κάμπος. Ο Ανγκολέζος κόντρα στον Πανιώνιο επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και χάρισε μία… μαγική ντρίπλα. Με μία απότομη αλλαγή κατεύθυνσης κατάφερε να μετατρέψει μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά σε γκολ με δική του ασίστ στη συνέχεια της φάσης.

Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι λίγο δύσκολη να χρεωθεί σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένη. Είναι ένα ακόμα αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Εν τέλει ο κλήρος πέφτει στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήταν εκείνος που έστρωσε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για ένα ακόμα γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, σε μία φάση- σεμινάριο ανάπτυξης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που περιελάμβανε πολλές πάσες και ντρίπλες.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά η απόκρουση στο πλασέ του Γιάννη Μυστακίδη ήταν η κορυφαία όλων. Μετά από σέντρα του Κάτσε, ο Μύστα εκτέλεσε εξ επαφής κι ο Πασχαλάκης τοποθέτησε εξαιρετικά το σώμα του προκειμένου να διώξει τη μπάλα..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ