H διάγνωση της Αούστρια για τον χιαστό του Λάιντνερ – Ηρθε στην Αθήνα, την Πέμπτη κάνει μαγνητική

H διάγνωση της Αούστρια για τον χιαστό του Λάιντνερ – Ηρθε στην Αθήνα, την Πέμπτη κάνει μαγνητική

Γύρισε στην Ελλάδα ο Λάιντνερ για να τον εξετάσει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Ζημιά στον χιαστό διέγνωσε το τιμ της Αούστρια Βιέννης.

Ο Ντορόν Λάιντνερ αποτελεί έναν από τους παίκτες που επρόκειτο να δώσουν εξετάσεις και να παλέψουν για μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας σεζόν. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον νεαρό αριστερό μπακ. Και αυτό διότι οι πληροφορίες που έρχονται από την Αυστρία, αναφέρουν ότι το ιατρικό επιτελείο της Αούστρια Βιέννης, έχει εντοπίσει πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, στο πρώτο μισάωρο του πρόσφατου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη ΛΑΣΚ Λίντσερ και έγινε αλλαγή του 29ο λεπτό. Αν και αρχικά οι εκτιμήσεις των Αυστριακών, αλλά και η αίσθηση που είχε ο ποδοσφαιριστής, δεν προετοίμαζαν για κάτι σοβαρό, εντούτοις από τις εξετάσεις που έγιναν στον Λάιντνερ, προέκυψε πρόβλημα στον πρόσθιο χιαστό. Για την ακρίβεια το ιατρικό επιτελείο έκανε λόγο για μερική ρήξη στο αριστερό γόνατο.

Διαβάστε επίσης: Εξω φρενών ο Μουρίνιο: Τα «έχωσε» στον Άντονι Τέιλορ στο πάρκινγκ του γηπέδου (vid)

Ο Λάιντνερ ενημέρωσε αμέσως τον Ολυμπιακό για τα ευρήματα των εξετάσεων στη Βιέννη, ενώ παράλληλα έγιναν και συνεννοήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και των γιατρών, και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να φανεί ακριβώς τι συμβαίνει και πόσο σοβαρός (ή όχι) είναι ο τραυματισμός.

Ο Ισραηλινός μπακ επέστρεψε ήδη στην Ελλάδα και το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Ερυθρόλευκων, κ. Χρήστο Θέο, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ο τρόπος αποκατάστασης. Καθώς ακόμη και με μερική ρήξη, εάν υπάρξει χειρουργική αποκατάσταση, θα πρέπει να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες.

Πάντως, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ποδοσφαιριστής ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό και τη μικρότερη ζημιά, ώστε να αποφευχθεί το παραπάνω σενάριο. Όπως και να έχει, πάντως, όλα θα γίνουν γνωστά πιθανότατα σήμερα. Και οι δύο πλευρές θα αποφασίσουν για το πώς θα αντιμετωπιστεί το όποιο πρόβλημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους περίπου 5 μήνες που έμεινε στην Αούστρια Βιέννης, ο Λάιντνερ «έγραψε» 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 1 γκολ και 1 ασίστ. Ενώ πρωτύτερα είχε ακόμη δύο συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ