Οριστικά στον 3ο προκριματικό του Europa League ο Ολυμπιακός

Οριστικά στον 3ο προκριματικό του Europa League ο Ολυμπιακός

Η Σεβίλλη κατέκτησε το φετινό Europa League επικρατώντας της Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στον τελικό και έτσι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει οριστικά από τον 3ο προκριματικό γύρο της επόμενης διοργάνωσης.

Η Σεβίλλη νίκησε τη Ρόμα και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Europa League για τη σεζόν 2022-2023.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ξεκαθάρισε και το τοπίο σχετικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες γνωρίζουν πλέον οριστικά τον γύρο που θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

Αυτός θα είναι ο 3ος προκριματικός, καθώς μόνο σε περίπτωση που έπαιρνε τον τίτλο η Ρόμα θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να «κερδίσει» έναν γύρο και να ξεκινήσει από τα playoffs. Να σημειωθεί ότι από μόνη της η κατάκτηση του Europa από τη Ρόμα δεν θα ήταν αρκετή για τους Ερυθρόλευκους, καθώς θα χρειάζονταν να τερματίσει η Ρόμα και σε θέση της Serie A που θα της έδινε εισιτήριο για το Europa League.

Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός ξέρει πλέον ότι θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 10 και 17/8 και την κλήρωση να πραγματοποιείται στις 24 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ