«Παναθηναϊκός, Παρτίζαν και Σίβασπορ ενδιαφέρονται για τον Χαζίζα»

«Παναθηναϊκός, Παρτίζαν και Σίβασπορ ενδιαφέρονται για τον Χαζίζα»

Ο Ντόλεβ Χαζίζα είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Παναθηναϊκό, όμως δεν «παίζουν μόνοι τους οι πράσινοι σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες και ένα από τα ονόματα που ακούγονται για το τριφύλλι είναι και αυτό του Ντόλεβ Χαζίζα.

Συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί αναφέρονται στο ενδιαφέρον των πράσινων για τον παίκτη, ο οποίος όμως είναι και στη λίστα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport5.il οι «πράσινοι» έχουν στα ραντάρ τους τον 27χρονο χαφ της Μακάμπι Χάιφα, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης έχει μεταξύ άλλων κινήσει το ενδιαφέρον της Σίβασπορ και της Παρτίζαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την φανέλα της Μακάμπι Χάιφα ο Χαζίζα έχει καταγράψει 164 συμμετοχές πετυχαίνοντας 34 τέρματα ενώ μεταξύ άλλων πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το 2021 μέχρι και το 2023.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Μακάμπι Χάιφα έστειλε μήνυμα στους Ντόλεβ Χαζίζα και Ντία Σάμπα ότι υπάρχει η επιθυμία να τους αναβαθμίσουν οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Ατζίλι. Ο Σάμπα μένει στις ΗΠΑ και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία, αλλά με την επιστροφή του στο Ισραήλ θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση, ενώ ο Χαζίζα από την πλευρά του ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, τη Σίβασπορ και την Παρτίζαν Βελιγραδίου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ