Δυσκολεύει η παραμονή του Κανός – Του έκανε επέκταση συμβολαίου η Μπρέντφορντ

Δυσκολεύει η παραμονή του Κανός – Του έκανε επέκταση συμβολαίου η Μπρέντφορντ

Η παραμονή του Σέρζι Κανός στον Ολυμπιακό δυσκολεύει πολύ, καθώς η Μπρεντφορντ ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του. Όλα τα δεδομένα για τον Ισπανό

Η περίπτωση της παραμονής του Σέρζι Κανός έχει δυσκολέψει αρκετά για τον Ολυμπιακό πλέον, αφού η Μπρέντφορντ ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Οι «μέλισσες» προχώρησαν σε χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και πλέον οι Πειραιώτες δεν είναι εύκολα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν. Η εξέλιξη αυτή απομακρύνει το σενάριο παραμονής του Κανός στον Ολυμπιακό, καθώς η αγγλική ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη με στόχο την πώλησή του.

Ο ίδιος ο Κανός δεν θέλει να παραμείνει στην αγγλική ομάδα και η κίνηση αυτή της Μπρέντφορντ έγινε με σκοπό να τον δώσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον Ολυμπιακό δυσκολεύει πολύ πλέον η παραμονή του παίκτη λόγω του μεγάλου συμβολαίου που έχει, αλλά και του γεγονότος ότι οι «μέλισσες» θα ζητήσουν αρκετά χρήματα για να τον πουλήσουν.

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν ο ίδιος ο Κανός είχε γνωστοποιήσει με δήλωσή του ότι δεν επιθυμούσε να γίνει αυτή η κίνηση από την Μπρέντφορντ και είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μείνει ελεύθερος.

Στους λίγους μήνες που ο Ισπανός έμεινε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε οκτώ φορές και πέτυχε τέσσερα γκολ και έδωσε τρεις ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση της Μπρέντφορντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ