Μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον άσο της Μπαρτσελόνα – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί (vids)

Μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον άσο της Μπαρτσελόνα – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί (vids)

Για ποιον παίκτη κινείται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Ισπανούς - Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τον μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος «τρέχει» ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με πρώτο ζήτημα φυσικά τον νέο τεχνικό των Πειραιωτών. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής «χτενίζει» την αγορά ωστόσο τόσο για προπονητές, αλλά και για ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, τα σενάρια και η μεταγραφολογία δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες για τον Ολυμπιακό, τον οποίο εμπλέκουν στην Ιβηρική με έναν ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Άλεξ Κογιάδο, ο οποίος είχε ακουστεί ξανά για τους Πειραιώτες, όπως έχετε διαβάσει στο «10», όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του το φετινό καλοκαίρι, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ και στον Κορδόν.

Στην Ιβηρική λοιπόν αποκαλύπτουν ότι ο Κογιάδο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καταλήξει στον Ολυμπιακό, εφόσον όμως οι ερυθρόλευκοι κλείσουν το θέμα του προπονητή, κάτι που θα συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κογιάδο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2024, όμως δύσκολα να μείνει στους μπλαουγκράνα, αφού ο Τσάβι δύσκολα να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος Κογιάδο μπορεί να αγωνιστεί σαν εξτρέμ κυρίως αλλά και σαν μεσοεπιθετικός, ενώ είναι προϊόν των περίφημων ακαδημιών της «Masia». Αξίζει να σημειωθεί, πως η σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Κογιάδο, καθώς ένας μυϊκός τραυματισμός τον άφησε στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη φανέλα της Ελτσε που είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού κατέγραψε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας ένα γκολ και ένα ασίστ.

Με τον 24χρονο εξτρέμ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου κάνουν λόγο για τον Ολυμπιακό και συνδέουν τον 24χρονο με τον Κορδόν και την πρόσληψη του στο λιμάνι, με τις εξελίξεις να αναμένονται όμως μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ