Κρμέντσικ: Στην Ελλάδα για… διακοπές (pic)

Κρμέντσικ: Στην Ελλάδα για… διακοπές (pic)

Ο Τσέχος άσος βρισκεται στην Ελλάδα για... διακοπές την ώρα που τα μεταγραφικά σενάρια τον συνδέουν με ενδεχόμενη επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έκανε γνωστό πως βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές… μάλλον.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Κάνααν για τους τελικούς: «Γαμ@@ο! Μου λείπει!»

Ο Τσέχος άσος που αποδεσμεύτηκε προ ημερών από την ομάδα της Ινδονησίας, Περσίγια Τζακάρτα είχε κάνει την εξής ανάρτηση: «Κάτι ωραίο τελείωσε και κάτι πιο όμορφο ξεκινάει…». Σενάρια λοιπόν μεταγραφικά τον συνδέουν με ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ακούγεται πως ο «δικέφαλος του Βορρά» βλέπει με ενδιαφέρον την περίπτωσή του και ειδικότερα αν παραχωρηθεί ο Ισπανός Μπράντον Τόμας σε άλλο σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 30χρονος επιθετικός πέρασε από τους «ασπρόμαυρους» το χειμώνα του 2021, με 9 γκολ και 4 ασίστ σε 28 εμφανίσεις, ωστόσο λόγω του ότι ήταν δανεικός από την Μπριζ και είχε μεγάλη ρήτρα οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στο ρόστερ.

Ως ελεύθερος λοιπόν, θα ήταν μια προσιτή λύση για τη διοίκηση που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή καθώς και εκείνος τα κατατόπια στην Τούμπα. Μένει να δούμε πάντως αν ο Κρμέντσικ ήρθε απλώς για διακοπές τελικά στην Ελλάδα ή… υπάρχει και φωτιά.

Η φωτογραφία από την Ελλάδα του Κρμέντσικ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ