Κρμέντσικ: Δείχνει την αγάπη του στην Ελλάδα… μέσω του καφέ του (pic)

Κρμέντσικ: Δείχνει την αγάπη του στην Ελλάδα… μέσω του καφέ του (pic)

Ο Μάικλ Κρμέντσικ θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας με κάθε τρόπο, και φροντίζει να δείχνει ακόμη και μέσα από τον καφέ που πίνει.

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και βγαίνουν στο προσκήνιο μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τον Μίκαελ Κρμέντσικ με μία πιθανή επιστροφή στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», αναζητά επιθετικό εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για την νέα σεζόν και η παρουσία του Κρμέντσικ στην Ελλάδα, ακόμη και για διακοπές, «φουντώνει» τις φήμες για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Εκραξε τον Πογέτ ο Μπέος: «Αρχιμάγειρας και Μίκι Μάους – Άδικο για παικταράδες να μη φοράνε το Εθνόσημο»

Ο επιθετικός από την Τσεχία, που πρόσφατα αποχώρησε από την Περσίγια της Ινδονησίας, αναζητά την επόμενη ομάδα του και κάνει ότι μπορεί για να δείξει στον ΠΑΟΚ πως θέλει να γυρίσει στην συμπροτεύουσα.

Ο ίδιος ο Κρμέντσικ, ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ένα story που τον δείχνει να πίνει «Ελληνικό» φρέντο καφέ, συμπληρώνοντας την φωτογραφία με την λεζάντα: «ο καλύτερος καφές στην Πράγα», στα ελληνικά.

Ο επιθετικός που χάρησε το Κύπελλο του 2021 στον ΠΑΟΚ με δικό του γκολ στο φινάλε του τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό, για το 2-1 στην προηγούμενη παρουσία του με τα σπρόμαυρα είχε πετύχει 9 γκολ, σε 31 συμμετοχές, ενώ πολλές φορές ερχόταν από τον πάγκο και μία πιθανή επιστροφή του στον «Δικέφαλο» θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της ομάδας στο σκοράρισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ